| Pide tud delegacion o sede! | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
serene. Administratorka
Število prispevkov : 116 Join date : 04/05/2010
| Naslov sporočila: Pide tud delegacion o sede! Pet Maj 07, 2010 9:56 pm | |
| Hola!Pues si qieres ser el parte de nuestro fanclub Anymo sin fin International, puedes pidir aqi para permiso para abirir tu sede o delegacion. Porfa que nos das aqi tambien tud datos: - Koda:
-
[b]Nombre:[/b] [b]Apellido:[/b] [b]Pais:[/b] [b]Ciaudidad:[/b] [b]Email:[/b] Gracias por todo! | |
|
| |
Valee. Una estrella como bebe
Število prispevkov : 7 Join date : 08/05/2010
| Naslov sporočila: Re: Pide tud delegacion o sede! Sob Maj 08, 2010 7:26 pm | |
| Nombre:Valentina Apellido: apellido no quero dar aqui y si me seleccten la doy mi appelido Pais:Slovenia Ciaudidad:Ljubljana Email:valentinamagia@gmail.comcon mucho amor valentina;P | |
|
| |
serene. Administratorka
| Naslov sporočila: Re: Pide tud delegacion o sede! Sob Maj 08, 2010 7:30 pm | |
| Hola! Pues bebe.No queremos tener el sede en Eslovenia porque nosotros somos de Eslovenia. Ese club es solo para otras paises predoname. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pide tud delegacion o sede! Sob Maj 08, 2010 7:31 pm | |
| hei sorči, sm čist neki drucga mislla heh a ni to drgačapa? al je tut anymo novo ime, heh nč hudga, sej lahka zbrišeš post ;P | |
|
| |
serene. Administratorka
| Naslov sporočila: Re: Pide tud delegacion o sede! Sob Maj 08, 2010 7:38 pm | |
| Poglej sej sm vse napisala. A.P.A je naš FC Anymo sin fin pa sem ustvarila FANCLUB,da nekaterim omogočim sedeže po svetu v skolpu fancluba Anymo sin fin. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pide tud delegacion o sede! Sob Maj 08, 2010 7:41 pm | |
| | |
|
| |
serene. Administratorka
| Naslov sporočila: Re: Pide tud delegacion o sede! Sob Maj 08, 2010 7:43 pm | |
| Hvala lepa | |
|
| |
serene. Administratorka
| Naslov sporočila: Re: Pide tud delegacion o sede! Ned Maj 09, 2010 9:25 am | |
| - Kaichy je napisal/a:
- Nombre:Kaja
Apellido:/ Pais:Slovenia Ciaudidad:Kranj Email:kaich.love@gmail.com Kaja prosim,da si prebereš zgornji prispevek,saj sem jasno napisala,da sprejemam sedeže in delegacije le v drugih državah in ne v SLOVENIJI! edit* by Kaja Bom zbrisala | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pide tud delegacion o sede! | |
| |
|
| |
| Pide tud delegacion o sede! | |
|